Πότε ξεκινάει η ματσάρα του Τσιτσιπά με τον Κύργιο στο Wimbledon…

Πότε ξεκινάει η ματσάρα του Τσιτσιπά με τον Κύργιο στο Wimbledon…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος για 5η φορά στην καριέρα του με τον Νικ Κύργιο με στόχο την πρόκρισή του στους «16» του Wimbledon. Τι ώρα ξεκινάει το ματς...

Στον τρίτο γύρο του Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) θα βρει απέναντί του τον Νικ Κύργιο (Νο40) για πέμπτη φορά στην καριέρα του, μετά την άνετη πρόκριση επί του Τζόρνταν Τόμσον στον δεύτερο γύρο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Έλληνα και τον Ελληνοαυστραλό, που πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Φίλιπ Κραϊνοβιτς, είναι η τρίτη κατά σειρά στο Court 1 το Σάββατο (2/7) με την έναρξη του αγώνα να υπολογίζεται το απόγευμα, περίπου στις 19:30 (Novasports 2HD), ανάλογα φυσικά με την εξέλιξη και των προηγούμενων αγώνων.

Οι δύο αθλητές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλες τέσσερις φορές με τον Ελληνοαυστραλό να μετρά τρεις νίκες και τον Τσιτσιπά μία. Από αυτές μόνο μία έχει διεξαχθεί σε γρασίδι και μάλιστα είναι η πιο πρόσφατη.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες στο Χάλε οι δύο τους είχαν κοντραριστεί με τον Κύργιο να επικρατεί 2-1 σετ κάνοντας μάλιστα ανατροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ