Ολυμπιακός: Οι δύο όψεις του φιλικού…

Ολυμπιακός: Οι δύο όψεις του φιλικού…

Προβληματισμός για το πρώτο μισάωρο και χαμόγελο για τα… προσεχώς

Δύο κομμάτια πρέπει να κρατήσει από το φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ο Πέδρο Μαρτίνς. Το πρώτο μισάωρο και το τελευταίο εικοσάλεπτο. Το ένα κομμάτι για προβληματισμό και το άλλο με χαμόγελο για τα… προσεχώς.

Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά. Στο φιλικό με τους Γερμανούς, ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που δεν προορίζονται για το αρχικό σχήμα. Και είχε λογική αυτή η απόφαση, αφού το μενού την Παρασκευή είχε παιχνίδι με την Μπίλεφελντ και το Σάββατο νέο ματς με την Σάλτσμπουργκ, στο πιο δυνατό φιλικό επί Αυστριακού εδάφους.

Διαβάστε επίσης:Ολυμπιακός: O Μιλτιάδης Μαρινάκης προαναγγέλλει τη μεγάλη μεταγραφή του Βρσάλικο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1, γιατί στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, η εικόνα του δε ήταν καθόλου καλή. Καμία καλή επιθετική συνεργασία και αρκετά αμυντικά προβλήματα. Στο διάστημα αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν δύο γκολ, ο Κρίστινσον έβγαλε ένα τετ α τετ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μάρτινς.

Το είπε άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του, μιας και θεωρεί ότι το διάστημα αυτό επηρέασε την εξέλιξη του ματς. Φυσικά πρέπει να προβληματιστούν και μάλιστα περισσότερο και οι παίκτες που αγωνίστηκαν. Γιατί ευκαιρίες στη ζωή δεν παρουσιάζονται πολλές. Αν δεν τις αρπάξεις, πέταξες και πρέπει να περιμένεις αρκετά για να κάνουν και πάλι – αν την κάνουν – την εμφάνισή τους.

Συμφωνώ ότι η ενδεκάδα που ξεκίνησε το ματς, είναι κομματάκι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί σε επίσημο ματς. Για παράδειγμα. Πόσες φορές θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με την συγκεκριμένη αμυντική γραμμή; Καμία.

Πάμε και στα θετικά και στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο διάστημα αυτό ανέβασε στροφές ο Ζίνκερναγκελ, ο Αμπουμπακάρ Καμάρα και ο Μαντί Καμαρά. Παίκτες που υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα. Σε συνδυασμό με την είσοδο του Μασούρα στο 79’. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ευκαιρίες και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Δεν το κατάφερε και στη τελευταία φάση του ματς, δέχθηκε μια κόντρα και το τρίτο γκολ.

Το φιλικό του Σαββάτου με την Σάλτσμπουργκ είναι το πιο δύσκολο και το σημαντικότερο θα αγωνιστούν παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν στις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ