Αυτή είναι η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ

Αυτή είναι η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ

Η Σέλμπι Ρότζερς(Νο45) θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της σειράς WTA 500 στο Σαν Χοσέ των Η.Π.Α, αφού επικράτησε της Μπιάνκα Αντρεέσκου με 2-0 σετ

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τον αντίπαλο της στην επιστροφή της στο τουρ στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, καθώς η Σέλμπι Ρότζερς επιβλήθηκε με 2-0 σετ(6-4,6-2) της Καναδής Μπιάνκα Αντρεέσκου (Νο54) και θα κοντραριστεί με την Ελληνίδα τενίστρια την Πέμπτη(4/08) για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στο παρελθόν η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την Αμερικανίδα, μια στο Γουίμπλεντον του 2021 και μια στο τουρνουά της Αδελαΐδας τον περασμένο Γενάρη έχοντας ισάριθμες ήττες αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη είναι το νούμερο ένα του σχετικού ταμπλό στη διοργάνωση, καθώς παρέμεινε και αυτήν την εβδομάδα στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας η Ναόμι Οσάκα(Νο41) επιβλήθηκε με 2-1 σετ(6-4,3-6,6-1) της Κίνγουεν Ζενγκ(Νο51) και έκλεισε ραντεβού για την πιο δυνατή μάχη του δεύτερου γύρου κόντρα στη φιναλίστ του φετινού Ρολάν Γκαρός- Κόκο Γκοφ(Νο11)- που κέρδισε εύκολα την Ανχελίνα Καλίνικα(Νο52) με 2-0 σετ(6-1,6-0).

Αξίζει να σημειωθεί πως στο έτερο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο τέλος Αυγούστου (US open)στην Ουάσινγκτον η κάτοχος του US open του 2021, Έμμα Ραντουκάνου ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της, ενώ η Τατιάνα Μαρία που είχε διακόψει την πορεία της Σάκκαρη στο Βρετανικό Γκραν Σλαμ ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ