Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ

Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ

Η Ελληνίδα τενίστρια θα έχει δύσκολο έργο στο 500άρι τουρνουά του Σαν Χοσέ – Με Ρότζερς ή Αντρέσκου στον δεύτερο γύρο – Ο δρόμος μέχρι τον τελικό.

Ετοιμη να επιστρέψει στη δράση είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια μετά το Γουίμπλεντον ξεκουράστηκε και πλέον μετράει αντίστροφα για τη συμμετοχή της στο Silicon Valley Classic, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Χοσέ των ΗΠΑ (1/8 – 7/8).

Η συμπατριώτισσά μας, Νο. 3 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, γεγονός που σημαίνει ότι θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς: «Είμαι 23 χρονών και παίζω συνεχώς στα μεγαλύτερα τουρνουά»

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (30/7) η Ελληνίδα τενίστρια έμαθε και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο, αλλά και τα πιθανά διασταυρώματα μέχρι τον τελικό. Συγκεκριμένα, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σέλμπι Ρότζερς (Νο36) ή Μπιάνκα Αντρέσκου (Νο51), οι οποίες θα κοντραριστούν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Εάν η Σάκκαρη επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και προκριθεί στον τρίτο γύρο, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο15) ή Αμάντα Ανισίμοβα (Νο22), ενώ στα ημιτελικά ο δρόμος της Ελληνίδας διασταυρώνεται με αυτόν της φιναλίστ του φετινού Γουίμπλεντον, Ονς Ζαμπέρ (Νο5). Η Τυνήσια είναι το φαβορί για να βρεθεί στην 4άδα και σαφώς έχει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τις Μπεατρίζ Χαντάντ Μαία (Νο26), Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο8) και Μάντισον Κις (Νο27).

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Μπαντόσα (Ισπανία),  Σαμπαλένκα (Λευκορωσία), Γκοφ (ΗΠΑ) και Ριμπάκινα (Καζακστάν), Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ