Στους «16» στην Ουάσινγκτον ο Κύργιος

Στους «16» στην Ουάσινγκτον ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος νίκησε εύκολα με 2-0 σετ σε 1 ώρα και 25 λεπτά και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της Ουάσινγκτον

Ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά που φιλοξενείται στην Ουάσιγκτον (είχε κατακτήσει το τρόπαιο το 2019), επικρατώντας του Αμερικανού, Τόμι Πολ, σε αντίθεση με τον Πολωνό, Χούμπερτ Χουρκάτζ, ο οποίος ηττήθηκε από τον Φινλανδό, Εμίλ Ρουουσουβουόρι.

Ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής (Νο 62 στην παγκόσμια κατάταξη), επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά τον χαμένο -από τον Νόβακ Τζόκοβιτς- τελικό στο Γουίμπλεντον, καθώς χρειάσθηκε μόλις μία ώρα και 25 λεπτά για να αποκλείσει με 6-3, 6-4 τον Πολ. Στον επόμενο γύρο, ο Κύργιος θ’ αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Ρεϊλι Οπέλκα.

Σημαντική έκπληξη, αποτελεί ο αποκλεισμός του Χουρκάτζ από τον Ρουουσουβουόρι (Νο 46 στον κόσμο), ο οποίος επικράτησε με 6-4, 7-6(3) και μετά τον αγώνα δήλωσε: «Απλώς προσπάθησα να κρατηθώ και να παραμείνω όσο το δυνατόν πιο δυνατός. Τα μεγάλα ράλι σου παίρνουν πολλή ενέργεια και αρχίζεις να ζαλίζεσαι κατά την διάρκεια των πόντων. Είναι πολύ δύσκολο». Στην επόμενη φάση, ο Φινλανδός τενίστας, θα παίξει με τον Σουηδό, Μίκαελ Ιμέρ.

Τέλος, στις γυναίκες, η Ρουμάνα, Σιμόνα Χάλεπ, αποκλείσθηκε από την Ρωσίδα, Αννα Καλίνσκαγια, καθώς εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ κι ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 σετ και 2-0 στα γκέιμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ