Ανατροπή για Ουμτιτί και Ολυμπιακό – Τι αποκαλύπτει η «Sport»

Ανατροπή για Ουμτιτί και Ολυμπιακό – Τι αποκαλύπτει η «Sport»

Η καταλανική «Sport» προχωράει σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Σάμουελ Ουμτιτί και τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που συνδέεται έντονα τις τελευταίες μέρες με τον Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Τα σενάρια γύρω από τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό και τους ερυθρόλευκους δίνουν και παίρνουν εδώ και μερικά 24ωρα, με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο ακόμα και για οριστική συμφωνία το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, η καταλανική «Sport» βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ουμτιτί, αλλά και τον Μπρέθγουεϊτ, που επίσης είναι κοντά στην έξοδο από τους μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα, η «Sport» αναφέρει στο φύλλο της Πέμπτης ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις κρούσεις προς την Μπαρτσελόνα και παρότι ο Ολυμπιακός και η Λιόν κοιτάζουν την περίπτωση του Ουμτιτί, δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα.

«Ακόμα καμία πρόταση για Ουμτιτί ή Μπρέιθγουεϊτ προς την ομάδα» αναφέρει η Sport στο φύλλο της Πέμπτης, με τους Καταλανούς να σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για να τελειώσουν και τις περιπτώσεις των Αθπιλικουέτα και Μάρκος Αλόνσο από την Τσέλσι, αφού έχουν «τραβήξει» πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουμτιτί μαζί με τον Μπρέιθγουεϊτ είναι οι ποδοσφαιριστές τους οποίους οι «μπλαουγκράνα» ιδανικά θα ήθελαν ν’ αποδεσμεύσουν, μαζί φυσικά και με την δύσκολη περίπτωση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ, όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει πρόταση για τους δυο πρώτους ακόμη από κανέναν σύλλογο.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να τονιστεί πως και από την πλευρά του Ολυμπιακού ουδέποτε επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον ή τις όποιες συζητήσεις για την απόκτηση του Ουμτιτί από την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ