Εκτός Μόντρεαλ λόγω εμβολίου ο Τζόκοβιτς

Εκτός Μόντρεαλ λόγω εμβολίου ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δε θα μπορέσει να λάβει μέρος στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από το τουρνουά της κατηγορίας ATP 1000 που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (8-14 Αυγούστου) στο Μόντρεαλ, καθώς δεν μπορεί να μπει στον Καναδά χωρίς να είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά της COVID-19, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος κατέκτησε το τρόπαιο στο Γουίμπλεντον, έχει αρνηθεί να εμβολιαστεί, αλλά παρ’ όλα αυτά είχε συμπεριληφθεί στη λίστα συμμετοχών για τη διοργάνωση, όταν αυτή είχε δοθεί στη δημοσιότητα στα μέσα Ιουλίου. Προκειμένου ένας ταξιδιώτης να θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος στον Καναδά, θα πρέπει να έχει κάνει τη δεύτερη δόση εμβολίου κατά της COVID-19 τουλάχιστον 14 ημέρες πριν μπει στη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Τον αδίκησε ο διαιτητής, τον καταδίκασε ο άδειος πάγκος…

Ο «Νόλε», ο οποίος είναι Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη και ο οποίος παραμένει στη λίστα συμμετοχών για το US Open (29 Αυγούστου-11 Σεπτεμβρίου), έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι προετοιμασμένος να χάσει τουρνουά γκραν σλαμ αντί να κάνει το εμβόλιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open, καθώς απελάθηκε από τη χώρα τον Ιανουάριο, λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ