«Καθάρισε» την Στίβενς και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη

«Καθάρισε» την Στίβενς και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Σλόουν Στίβενς και πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο.

Το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο τσέκαρε η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκαμψε την αντίσταση της Σλόουν Στίβενς και με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2), πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Στους «16» θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα της Καρολίνα Πλίσκοβα με την Αμάντα Ανισίμοβα.

Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά στο ματς και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο σετ. Με άνεση, έφτασε στο 1-0 (6-2), δείχνοντας από την αρχή πως έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Πού το πάει η Ρόμα του Μουρίνιο… (pics & vids)

Ωστόσο, στο δεύτερο σετ, τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Αμερικανίδα. Η Στίβενς βρήκε τις απαντήσεις, εκμεταλλεύτηκε το black out της Σάκκαρη και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ (4-6).

Με «όπλο» το καλό της σερβίς, η 27χρονη τενίστρια, έφτασε στη νίκη. Η Σάκκαρη έκανε το κρίσιμο break στο 6ο γκέιμ, ξεφεύγοντας με 4-2. Κάπου εκεί, η Στίβενς πέταξε… λευκή πετσέτα, η Ελληνίδα τενίστρια έκανε και άλλο break, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση σε 2 ώρες και 9 λεπτά παιχνιδιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ