US Open: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Τζόκοβιτς (pic)

US Open: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Τζόκοβιτς (pic)

Ο Σέρβος τενίστας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια εισόδου στις ΗΠΑ και δεν θα αγωνιστεί στο US Open.

Χωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεξαχθεί το φετινό US Open, καθώς ο Σέρβος τενίστας δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τρόπο εισόδου στις ΗΠΑ.

Ο Νόλε εξάντλησε κάθε πιθανότητα να μπορέσει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η απόφαση του CDC δεν άλλαξε και λίγο πριν την σημερινή κλήρωση του US Open, o Σέρβος απέσυρε οριστικά τη συμμετοχή του από το αμερικανικό Grand Slam.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό» (vids)

Αυτό είναι το δεύτερο φετινό Grand Slam που χάνει ο Νόβακ, μετά το Αυστραλιανό, λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί κατά του Covid-19, ενώ εκτός από το US Open έχασε και τα τέσσερα Masters που έγιναν στις ΗΠΑ: Indian Wells, Μαϊάμι, Μόντρεαλ και Σινσινάτι.

Ο Τζόκοβιτς δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 22ο Grand Slam της καριέρας του, με τον Σέρβο να αναφέρει στην ανάρτησή του: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη για το US Open. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης. Καλή τύχη σε όλους τους συναδέλφους μου! Θα κρατήσω την καλή μου φόρμα και τη θετική ενέργεια και θα περιμένω για μια άλλη ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά. Τα λέμε σύντομα, κόσμε του τένις».

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση US Open, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (29/8).

Το μήνυμα του Νόλε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ