Κύργιος: «Μόνο τα Grand Slam έχουν σημασία»

Κύργιος: «Μόνο τα Grand Slam έχουν σημασία»

Ο Νικ Κύργιος αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του US Open από τον Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ και ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του πως τα άλλα τουρνουά, εκτός των Grand Slam, δεν τον ενδιαφέρουν πλέον.

Μόνο τα τουρνουά Grand Slam, είναι σημαντικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νικ Κύργιος, λίγο μετά τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του US Open. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 25 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε 7-5, 4-6, 7-5, 6-7(3), 6-4 από τον 26χρονο Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ (Νο31 στον κόσμο) και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Ειλικρινά, τα άλλα τουρνουά δεν με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Τώρα που είχα επιτυχία σε ένα Grand Slam, είναι σαν τα άλλα τουρνουά να μην έχουν μεγάλη σημασία. Βελτιώνεσαι, οπισθοδρομείς, αλλά σε ένα Grand Slam δεν έχει σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να νικήσεις ή να χάσεις.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο: 12 «σημάδια» στη φανέλα του (vids)

Οι άνθρωποι δεν νοιάζονται που έπαιξες καλύτερα, ότι έχασες 6-4 στο πέμπτο ή ότι έπαιξες έναν από τους καλύτερους αγώνες του τουρνουά. Έχασες… Αυτό θυμάται ο κόσμος στα Grand Slam. Νομίζω ότι σχεδόν κάθε άλλο τουρνουά μέσα στη χρονιά είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να παίζουμε μόνο Grand Slam, γι’ αυτό μας θυμούνται.

Αισθάνομαι χάλια. Αισθάνομαι ότι έχω απογοητεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω στο Τόκιο (τουρνουά ATP τον επόμενο μήνα). Αλλά θεωρώ ότι αυτά τα τέσσερα Grand Slam είναι τα μόνα που θα έχουν σημασία. Άρα πρέπει να αρχίσω από την αρχή, πρέπει να περιμένω το Australian Open. Έχω καταστραφεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ