US Open: Στα ημιτελικά η Σαμπαλένκα (vid)

US Open: Στα ημιτελικά η Σαμπαλένκα (vid)

Η τενίστρια από τη Λευκορωσία επικράτησε με 2-0 σετ της Καρολίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του παιχνιδιού Σβίατεκ – Πεγκούλα.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open πανηγύρισε η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η τενίστρια από τη Λευκορωσία, Νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν, επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 7-6 [4]) της Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.22) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του αμερικάνικου Grand Slam, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του παιχνιδιού Ιγκα Σβίατεκ-Τζέσικα Πεγκούλα (02:00).

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα αποφεύγει Γιόκιτς και Ντόντσιτς μέχρι τον τελικό (pic)

Στο προημιτελικά με την Τσέχα η Αρίνα Σαμπαλένκα μπήκε στο κορτ αποφασισμένη να επιβάλλει τον ρυθμό της και τα κατάφερε, με την τενίστρια από τη Λευκορωσία να κάνει δύο μπρέικ και να προηγείται με 4-0. Η Καρολίνα μείωσε σε 4-1, αλλά η Αρίνα με ένα ακόμα μπρέικ έφτασε στο 6-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τις δύο τενίστριες να κρατούν τα σερβίς τους και μοιραία να οδηγούνται στο τάι μπρέικ, όπου η Αρίνα προηγήθηκε με 5-2. Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι για την Σαμπαλένκα, που έφτασε 7-4 και στο 2-0, με την τενίστρια από την Λευκορωσία να παίρνει τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά του US Open.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ