Ο Μπουφόν είδε το ματς της Σάκκαρη – «Ελπίζω να το απόλαυσε…»

Ο Μπουφόν είδε το ματς της Σάκκαρη – «Ελπίζω να το απόλαυσε…»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είδε από κοντά το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Ρους – Τι είπε η Ελληνίδα τενίστρια για τον σπουδαίο Ιταλό τερματοφύλακα.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με ανατροπή της Ολλανδέζας Αράντχα Ρους (2-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Πάρμα.

Ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο σπουδαίος Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με την Ελληνίδα τενίστρια μετά το τέλος της αναμέτρησης να υποκλίνεται στον Ιταλό σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης: Και ο Αμπουμπακάρ είναι εδώ: Δύο γκολ σε δύο ματς! (vids)

«Ήταν εκπληκτικό που τον γνώρισα και ευχαριστώ που ήρθε σήμερα. Ήταν μεγάλο σε διάρκεια ματς, αλλά είμαι σίγουρη ότι το απόλαυσε. Είμαι ευγνώμων που χάρη σε αυτό που κάνω γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, θρύλους σαν αυτόν που εμπνέουν κάθε αθλητή σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχο να έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις μοναδικούς αθλητές σαν αυτόν και ευχαριστώ τους διοργανωτές που το κανόνισαν», ανέφερε η Μαρία, η οποία χθες είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον πολύπειρο τερματοφύλακα.

Οσον αφορά στο παιχνίδι με την Αράντχα Ρους, η Σάκκαρη ανέφερε: «Πρέπει να συνηθίσω ξανά να παίζω ματς σαν και αυτά, διότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι. Δεν έχω σημειώσει πολλές νίκες και είναι σημαντικό να παίζω τέτοια ματς. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να παλέψω κάθε παιχνίδι και να αγωνιστώ σε καλό επίπεδο».

Για το επίπεδο που έχει ανέβει: «Συμβαίνει τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Σε κάθε τουρνουά υπάρχουν εκπλήξεις, πολλοί μεγάλοι παίκτες χάνουν. Όλοι παίζουν καλά, το επίπεδο στην WTA είναι πολύ υψηλό και κάθε παίκτρια παίζει καλά. Πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ