Και ο Αμπουμπακάρ είναι εδώ: Δύο γκολ σε δύο ματς! (vids)

Και ο Αμπουμπακάρ είναι εδώ: Δύο γκολ σε δύο ματς! (vids)

Ο Αφρικανός επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός στα δύο φιλικά που έδωσε η Μαυριτανία με Μπενίν και Κονγκό και μάλιστα σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στα τέλη Ιουνίου (28/6), αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποδώσει τα αναμενόμενα, λόγω τραυματισμού. Στα 13 επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει οι Ερυθρόλευκοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Αφρικανός επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο και αυτά ως αλλαγή.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μακάμπι στη Χάιφα, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και για 15 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Ναντ στη Γαλλία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Δύο συμμετοχές, με 58 λεπτά στο ενεργητικό του, χωρίς ακόμα να έχει δώσει ασίστ ή να έχει σκοράρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όταν πέρσι είχε 10 γκολ και 4 ασίστ με τα χρώματα του Αρη σε 36 αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Το μεγάλο βήμα, η δύσκολη δοκιμασία στα προκριματικά του Euro και το «παράθυρο» του Nations League

Μεγάλο ρόλο στην πενιχρή φετινή συγκομιδή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής του 27χρονου επιθετικού, έχει παίξει ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη στα τέλη Ιουλίου και τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Αφρικανός μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς και να βρεθεί στην κατάλληλη επιθυμητή κατάσταση. Μέχρι που ήρθε η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να ταξιδεύει στην Αφρική και να ενσωματώνεται στην αποστολή της Μαυριτανίας για τα φιλικά με Μπενίν και Κονγκό.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα και στις δύο αναμετρήσεις. Στον αγώνα με το Μπενίν (24/9), ξεκίνησε βασικός και πέτυχε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, δίνοντας τη νίκη στην Μαυριτανία (1-0). Τρεις ημέρες αργότερα έπαιξε βασικός και στο ματς με το Κονγκό, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να σκοράρει στο 48’ και να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Δύο παιχνίδια, δύο γκολ για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Δύο γκολ ψυχολογίας για τον άσο των πρωταθλητών, που έφτασε τα 7 σε 14 αναμετρήσεις με το εθνόσημο. Δύο παιχνίδια, που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τον 27χρονο στράικερ, που θέλει να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικήσει μια θέση στις επιλογές του Μίτσελ. Ο Αφρικανός, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς του Ολυμπιακού, επιστρέφουν στον Ρέντη και τίθονται στη διάθεση του Ισπανού προπονητή, ο οποίος αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για τις συνεχόμενες και δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε το γκολ με το Μπενίν:

Και το γκολ με το Κονγκό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ