Τσιτσιπάς: «Ο Νάρντι το έκανε δύσκολο σήμερα»

Τσιτσιπάς: «Ο Νάρντι το έκανε δύσκολο σήμερα»

Tην πολύ καλή εμφάνιση του Λούκα Νάρντι τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πιο ψύχραιμος και αποφασιστικός στα δύο τάι-μπρέικ που απαιτήθηκαν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 7-6, 7-6 του 19χρονου Ιταλού Λούκα Νάρντι (Νο 152 στην παγκόσμια κατάταξη) μετά από μία ώρα και 45 λεπτά, και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα.

«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει πολύ καλά στο μέλλον», είπε ο Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα. «Εντυπωσιάστηκα από το επίπεδό του, μπόρεσε να το διατηρήσει σε όλο τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Σταμάτησε ο τελικός γιατί χτύπησε το κινητό της αντιπάλου της

Δεν υπήρχαν κενά. Πιστεύω ότι σήμερα μπόρεσε να διατηρήσει αυτό το επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος, και αυτό ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό.

Προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο δυνατό, προσπαθούσα να το αλλάξω όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου. Το έκανε δύσκολο σήμερα», πρόσθεσε.

Αυτή ήταν η 12η διαδοχική νίκη του Τσιτσιπά σε επίπεδο tour απέναντι σε Ιταλούς αντιπάλους. Με τη νίκη, ο Νο. 6 του κόσμου προκρίθηκε στον 12ο προημιτελικό του 2022 σε επίπεδο τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του «γηπεδούχου» Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν (Νο 43 στον κόσμο) και του Πολωνού Χέρμπερτ Χούρκαζ (Νο 10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ