Πατέρας Τσιτσιπά: « Συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι»

Πατέρας Τσιτσιπά: « Συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι»

Θέση πήρε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, για τις αντιδράσεις απέναντι στον γιο του μετά το περιστατικό στο τουρνουά της Βιέννης.

Την σιωπή του έσπασε ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς, μετά το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά της Βιέννης, όπου πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα ο κόουτς του 24χρόνου θέλησε να απαντήσει σε όσους «επιτέθηκαν» στον γιο του κάνοντας λόγο για ψευτικά προφίλ που έχουν σκοπό να χαλάσουν την εικόνα του Στέφανου και του ίδιου ενώ έβαλε τέλος στις φήμες περί χωρισμού στο αγωνιστικό μέρος και ξεκαθάρισε πως συνεχίζουν μαζί, δυνατοί και ενωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη: «Είμαι ενθουσιασμένη, βρίσκω ξανά τη φόρμα μου»

Όσα ανάρτησε ο Απόστολου Τσιτσιπάς:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ», έγραψε στο Facebook.

«Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ