Τσιτσιπάς: «Εκλαιγα για δύο μέρες, δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια» (vid)

Τσιτσιπάς: «Εκλαιγα για δύο μέρες, δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια» (vid)

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ και την απόφαση του Ελβετού «μαέστρου» να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και για τους στόχους του για το 2023, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ και στην απόφαση του Ελβετού «μαέστρου» να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Στέφανος, ο οποίος ήταν «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο Ρότζερ Φέντερερ στην καριέρα του (σ.σ Laver Cup), ανέφερε: «Ήθελα να πάω να κάτσω δίπλα του, αλλά μετά σκέφτηκα πως εκείνη η θέση άνηκε στον Ναδάλ. Δεν μου είπε κανείς τίποτα, αλλά το ένιωσα. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή και ταυτοχρόνως θλιβερή, γιατί το τένις έχασε έναν θρύλο. Έκλαιγα για 2 συνεχόμενες μέρες, ακόμα και το επόμενο πρωί όταν ξύπνησα, μου ήταν δύσκολο να διανοηθώ τι συνέβη. Ο Φέντερερ για μένα σήμαινε τα πάντα. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω τένις και να ονειρεύομαι να κερδίζω το Wimbledon και φυσικά ένας απ’ τους λόγους που ξεκίνησα να παίζω με το ένα χέρι backhand. Δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια και μου πήρε λίγο χρόνο να το επεξεργαστώ, αλλά φυσικά ήταν μια πολύ ξεχωριστή βραδιά που θα μου μείνει αξέχαστη για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Διαβάστε επίσης: Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της Μαρίας Σάκκαρη και το work, work, work (vids+pics)

Ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επεισοδιακή του αναμέτρηση με τον Νικ Κύργιο πριν μερικούς μήνες στο Γουίμπλεντον, τονίζοντας: «Δεν έχω βρεθεί ξανά σε μια τόσο άβολη κατάσταση, να προσπαθεί τόσο έντονα ο αντίπαλός μου να με βγάλει εκτός ρυθμού. Χρησιμοποιώντας τα πάντα, ό,τι είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει εναντίον μου, κάτι που βρήκα πολύ ανήθικο. Υπήρχε μια αντίδραση μετά, για την οποία φυσικά και δεν είμαι περήφανος, ακόμα και τώρα όταν το σκέφτομαι δεν ξέρω πως συνέβη αυτό. Ήταν μια αυτόματη αντίδραση και πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός στο μέλλον για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ