Τσιτσιπάς, Φέντερερ και Ναδάλ υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Μέσι (pics)

Τσιτσιπάς, Φέντερερ και Ναδάλ υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του Μέσι (pics)

Οι αναρτήσεις των Τσιτσιπά, Φέντερερ και Ναδάλ για τη νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και τον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή νίκησε την Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ και ανέβηκε στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μια πολύ σπουδαία επιτυχία για την Αλμπισελέστε, με τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι να βάζει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση «βόμβα» από τον Ολυμπιακό: «Ως εδώ – Γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες, τους παραβατικούς και τα πιόνια τους»

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, με τους Στέφανο Τσιτσιπά, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ να υποκλίνεται στο μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι. «Ο Μέσι είναι ακαταμάχητος. Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον πλανήτη», ανέφερε ο Ελληνας τενίστας σε ανάρτησή του στα social media.

Ο Ελβετός «μαέστρος» τόνισε: «Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι Αργεντινή! Ξανά και ξανά ο Λίο Μέσι έχει επαναπροσδιορίσει τη σημασία του μεγαλείου. Είναι προνόμιο να σε παρακολουθώ. Πολύ ξεχωριστή και ιστορική στιγμή».

Από την πλευρά του ο Ράφαελ Ναδάλ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο stories, δίνοντας αρχικά συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για τον σπουδαίο τελικό που πρόσφεραν, ενώ στη συνέχει ανέβασε μια φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι του στο Μπουένος Άιρες, όπου κρατούσε μια φανέλα της Αργεντινής με τον αριθμό «10».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ