Σάκκαρη – Μάρτιτς 2-0: Μεγάλη νίκη για τη Μαρία, κοντά στους «4» η Ελλάδα

Σάκκαρη – Μάρτιτς 2-0: Μεγάλη νίκη για τη Μαρία, κοντά στους «4» η Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Πέτρα Μάρτιτς και η Ελλάδα πλέον είναι μόλις μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup

Πολύ σημαντική νίκη για την Ελλάδα εν όψει της συνέχειας στο United Cup! Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) την Πέτρα Μάρτιτς και πλέον η Εθνική μας προηγείται με 2-1 στη σειρά επί της Κροατίας.

Μόνο μία νίκη χωρίζει την Ελλάδα από την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Με το… καλημέρα του πρώτου σετ η Σάκκαρη έκανε break και έτσι έγινε γρήγορα-γρήγορα το 2-0, ωστόσο η Μάρτιτς με δικό της break ισοφάρισε σε 2-2. Στη συνέχεια όμως η Μαρία βρήκε πολύ καλά σερβίς και break για το 6-3 και έτσι κατέκτησε το πρώτο σετ.

Η Σάκκαρη με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ βρέθηκε με τριπλό break point, με την Μάρτιτς να σβήνει τις ευκαιρίες της Μαρίας. Στην πέμπτη ευκαιρία της όμως η Μαρία έβγαλε ένα εκπληκτικό πέρασμα στη διαγώνιο και έσπασε το σερβίς της αντιπάλου της.

Αν και δεν βρήκε πρώτο σερβίς, το δεύτερο ήταν εξίσου καλό και δυσκόλεψε τις επιστροφές της Μάρτιτς, με την Σάκκαρη να φτάνει σχετικά εύκολα στο 2-0. Δύο διπλά λάθη της Μάρτιτς έδωσαν ευκαιρία για το 3-0 στην Μαρία, η οποία είχε άδειο γήπεδο να τελειώσει το game, όμως σημάδεψε έξω.

Η Σάκκαρη είχε συνολικά 3 ευκαιρίες για break και μετά από 6 ισοπαλίες στο game, η Μάρτιτς ανακουφισμένη μείωσε σε 2-1.

Αν και βρέθηκε πίσω με 0-30, η Μαρία έβγαλε ένα μεγάλο σερβίς και δύο winners για να κάνει το 3-1 στο σετ, με την Μάρτιτς να μένει σε επαφή στο σκορ, μετά από δύο λάθη σε άμυνα της Σάκκαρη. Η Μαρία είχε λίγη τύχη και στη συνέχεια έφτασε στο 4-2. Από 40-0 η Μαρία ισοφάρισε στο σερβίς της Μάρτιτς, όμως δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή, με την Κροάτισσα να μειώνει σε 4-3. Η Μάρτιτς βρέθηκε με διπλό break point, όμως το Νο6 του κόσμου άντεξε και κράτησε το σερβίς, φτάνοντας στο 5-3. Τελικά με break η Μαρία πήρε τη νίκη και έκανε την ανατροπή για την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ