Οι κληρώσεις των Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στο Αυστραλιανό Οπεν

Οι κληρώσεις των Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στο Αυστραλιανό Οπεν

Ποιες τενίστριες θα αντιμετωπίσουν στα προκριματικά οι συμπατριώτισσές μας.

Τους αντιπάλους τους στα προκριματικά του Αυστραλιανού Οπεν έμαθαν οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει την Ρέκα Λούκα Τζιάνι, Νο. 112 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και Νο.10 του ταμπλό. Εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουγγαρέζας, στον δεύτερο γύρο θα κοντραριστεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Καρολίνα Αλβες (Βραζιλία) – Ολγα Ντανίλοβιτς (Σερβία). Εάν νικήσει η Παπαμιχαήλ, στον τελευταίο γύρο των προκριματικών ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν της Γαλλίδας, Κλάρα Μπουρέλ (Νο. 122 στον κόσμο και Νο. 17 στο ταμπλό των προκριματικών).

Διαβάστε επίσης: Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού

Η Γραμματικοπούλου από την άλλη, στον πρώτο γύρο των προκριματικών θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα, Μαρίνα Μπάσολς Ριμπέρα, Νο. 123 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.18 στο ταμπλό. Εάν πάρει τη νίκη η Ελληνίδα τενίστρια, στον δεύτερο γύρο θα κοντραριστεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Κριστιάν Μλαντένοβιτς – Μάντισον Ινγκλις, ενώ στον τρίτο γύρο ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν της Αμερικανίδας, Κάτι Βόλιντς (Νο.11 στο ταμπλό και Νο.113 στην παγκόσμια κατάταξη).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο το παιχνίδι της Παπαμιχαήλ με την Τζιάνι όσο και το αντίστοιχο της Γραμματικοπούλου με την Ριμπέρα, θα πραγματοποιηθούν τα ξημερώματα της Τρίτης (10/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ