Σάκκαρη: «Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ – Χαρούμενη που βρήκα τις λύσεις»

Σάκκαρη: «Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ – Χαρούμενη που βρήκα τις λύσεις»

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως παρά τις κάποιες δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι της με τη Νούρια Παρίθας Ντίαθ στο τουρνουά της Αυστρίας, είναι χαρούμενη από τον τρόπο που αντέδρασε.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για το τουρνουά του Λιντς στης Αυστρίας, επικρατώντας με 2-0 σετ της Νούρια Παρίθας Ντίαθ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέλυσε το παιχνίδι, μίλησε για τα σημεία που η απόδοσή της δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και τόνισε πως είναι χαρούμενη που κατάφερε να βρει τις λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ επιστρέφει το δώρο στον Βόλο; Το… γραμμάτιο του Μάη ξεπληρώνεται Φλεβάρη

Όσα δήλωσε η Σάκκαρη:

«Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο. Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος».

Τι πρέπει να αλλάξει στο επόμενο ματς;

«Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσως θα μπορούσα να επέστρεφα λίγο καλύτερα. Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο θαρραλέα, πιο επιθετική και να έπαιρνα ρίσκα στις ευκαιρίες.

Ήταν λυπηρό που αναγκάστηκα να αποσυρθώ πριν από το τέσσερα χρόνια, είμαι χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 του ταμπλό. Το court ταιριάζει στο παιχνίδι μου, θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως φάμε ένα ακόμα σνίτσελ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ