Σάκκαρη – Γκράτσεβα 2-0: Στα προημιτελικά του Λινζ η Μαρία

Σάκκαρη – Γκράτσεβα 2-0: Στα προημιτελικά του Λινζ η Μαρία

Την πρόκριση για τους «8» του τουρνουά του Λινζ πήρε η Μαρία Σάκκαρη επικρατώντας με 2-0 της Βαρβάρα Γκράτσεβα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μαρία Σάκκαρη το παιχνίδι με την Βάρβαρα Γκράτσεβα για τους «16» του τουρνουά που πραγματοποιείται στο Λινζ, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και μαζί το εισιτήριο για την 8άδα της αυστριακής διοργάνωσης!

Η συμπατριώτισσά μας, η οποία στον προηγούμενο γύρο είχε νικήσει με το ίδιο σκορ (2-0) την Νουρία Παρίζας Ντίας, κυριάρχησε στο κορτ και έφτασε εύκολα στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Ντόνα Βέκιτς – Μάντισον Μπρενγκλ.

Διαβάστε επίσης: Με τρεις μεγάλες απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Μια εξαιρετική εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να ξεδιπλώνει στο κορτ την ποιότητα και την εμπειρία της και να συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά του Λινζ, όπου έχει ως στόχο φυσικά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Στο πρώτο κομμάτι του πρώτου σετ η συμπατριώτισσά μας αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην σκληροτράχηλη Γκράτσεβα, αλλά όταν βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι της έκανε… πλάκα. Στο 7ο game η Σάκκαρη είχε έξι break points, τα οποία, όμως, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί, με τη Ρωσίδα να κάνει το 4-3. Αυτή ήταν και η τελευταία που προηγήθηκε. Η Μαρία ισοφάρισε σε 4-4 και στο 9ο game έσπασε το σερβίς της Βάρβαρα για το 5-4, με την Ελληνίδα τενίστρια στη συνέχεια να σερβίρει καλά και να κάνει το 6-4 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έκανε με το… καλησπέρα break και προηγήθηκε με 1-0, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 3-1. Στο 5ο game έκανε νέο break για το 4-1, με την Μαρία να φτάνει με… μαθηματική ακρίβεια στο 6-2 και στο 2-0, που της έδωσε το εισιτήριο για την 8άδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ