Χαμός στην προπόνηση του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι! (vids)

Χαμός στην προπόνηση του Τσιτσιπά στο Μαϊάμι! (vids)

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση του Ελληνα τενίστα στις εγκαταστάσεις του Miami Open.

Στο Μαϊάμι για το Masters που ακολουθεί βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα, Νο.3 στον κόσμο, μάλιστα, πριν από λίγες ώρες να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αμερικάνικου τουρνουά και να γνωρίζει την αποθέωση.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κορτ που προπονήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για να δουν από κοντά τον συμπατριώτη μας και να απολαύσουν έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο. Εικόνες που θυμίζουν προπονήσεις των σπουδαίων Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς, με τον Ελληνα τενίστα να αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης και η άμυνα

Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο συμπατριώτης μας προσπαθεί να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις, μετά τον τραυματισμό που είχε στον ώμο και τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Ακαπούλκο, αλλά και να ηττηθεί στο Indian Wells από τον Τζόρνταν Τόμσον με 2-1. Σε ένα ματς στο οποίο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έδειξε να αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στον ώμο του.

Απομένει να φανεί πως θα εμφανιστεί στο Μαϊάμι Οπεν, με τον Ελληνα τενίστα να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο αμερικάνικο τουρνουά.

Δείτε βίντεο από την προπόνησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ