Αλκαράθ vs Μεντβέντεφ στον τελικό του Indian Wells

Αλκαράθ vs Μεντβέντεφ στον τελικό του Indian Wells

Το μεγάλο ζευγάρι του τελικού.

«Θα πρέπει να τα κάνω όλα… τέλεια», με αντίπαλο τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Indian Wells Masters 1000, εκτίμησε ο Κάρλος Αλκαράθ, για τον οποίο το στοίχημα είναι «διπλό», αφού σε περίπτωση νίκης, θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

«Θα πρέπει να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο, σαν να είναι… πόλεμος», πρόσθεσε ο 19χρονος Ισπανός τενίστας, μετά την νίκη του στον ημιτελικό με 7-6(4), 6-3 επί του Ιταλού, Γιανίκ Σίνερ (Νο 13 στον κόσμο) και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μίτσελ για την επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο

«Ο Ντανιίλ, είναι… τοίχος, επιστρέφει τα πάντα, κινείται απίστευτα καλά και σερβίρει καλά. Πρέπει να ξέρεις πώς να τα διαχειρισθείς όλα αυτά και να πεις στον εαυτό σου, ότι σχεδόν κάθε πόντος θα παιχτεί σε πάνω από 20 κτυπήματα. Θα προσπαθήσω να επιβάλω τον ρυθμό και το παιχνίδι μου».

Απόντος του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή δεν είναι εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού, ο Αλκαράθ ξέρει ότι εάν νικήσει τον Μεντβέντεφ, θα «εκθρονίσει» τον Σέρβο θρύλο του αθλήματος από την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να επικεντρωθώ σε αυτό που πρέπει να κάνω. Θα είναι ένας αγώνας με πολλή τακτική, πραγματικά δύσκολος».

Μέχρι στιγμής, ο Ισπανός και ο Ρώσος έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, στον δεύτερο γύρο του Wimbledon το 2021, με νικητή τον Μεντβέντεφ.

«Εάν δεν κάνω λάθος, όταν έπαιξα εναντίον του, ήταν το νούμερο 2 του κόσμου. Μόλις είχα αρχίσει στο σιρκουί. Σήμερα, είναι τελείως διαφορετικά. Είμαι πιο έμπειρος παίκτης. Ξέρω πώς να παίξω εναντίον του. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι», επεσήμανε ο νεαρός Ισπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ