Σαρωτική η εθνική γυναικών στο tie με το Ισραήλ (3-0)

Σαρωτική η εθνική γυναικών στο tie με το Ισραήλ (3-0)

Η εθνική ομάδα γυναικών τένις επικράτησε με 3-0 στο tie με το Ισραήλ και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Εύκολο έργο είχε η εθνική ομάδα γυναικών τένις στο tie με το Ισραήλ, στο τουρνουά που διεξάγεται στην Πορτογαλία στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας του Billie Jean King Cup, με την γαλανόλευκη να επικρατεί με 3-0 και να κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το tie, η Βαλεντίνη Γραμματικόπουλου νίκησε με 2-0 σετ (6-2, 6-0) την Μίκα Μπούτσνικ, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε με 2-0 της Λίνα Γλούσκο (6-1, 6-1). Στο παιχνίδι του διπλού, οι Γραμματικοπούλου και Ματούρα νίκησαν με 2-0 (6-1, 6-0) τις Φρούχτμαν και Κίμτσκι.

Διαβάστε επίσης: Νέα πρόκληση από ΕΠΟ/ΚΕΔ: Έβαλαν τον Αγκάγεφ στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη (12/4) η εθνική ομάδα γυναικών τένις θα αντιμετωπίσει την Μάλτα, με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο. Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή της γαλανόλευκης αποτελείται από τη Μαρία Σάκκαρη, που δεν αγωνίστηκε σήμερα, τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και τη Μάρθα Ματούλα, ενώ στο Οέιρας της Πορτογαλίας βρίσκεται και η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αγνή Στεφάνου, όπως επίσης και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Απόστολος Μιχαλάκας.

Η Ελλάδα είναι στο Pool A, μαζί με την οικοδέσποινα του ομίλου Πορτογαλία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, το Ισραήλ και τη Μάλτα, με την γαλανόλευκη να διεκδικεί μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου στην 1η κατηγορία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ