Τσιτσιπάς – Κατσίν 2-0: Χωρίς να… ιδρώσει ο Στέφανος πέρασε στην επόμενη φάση του τουρνουά της Βαρκελώνης

Τσιτσιπάς – Κατσίν 2-0: Χωρίς να… ιδρώσει ο Στέφανος πέρασε στην επόμενη φάση του τουρνουά της Βαρκελώνης

Χωρίς να... ιδρώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε τον Πέδρο Κατσίν με 2-0 σετ και πέρασε στους «16» του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Εύκολα ο Στέφανος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια πολύ καλή αρχή κόντρα στον Αργεντινό Πέδρο Κατσίν τον οποίο υπέταξε με 2-0 σετ (6-4, 6-2), και πέρασε εύκολα στους «16» του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Διαβάστε επίσης: Ο… αναμορφωτής Πιόλι που προσπαθεί να θυμίσει στην Ευρώπη ποια είναι η Μίλαν! (pics, vid)

Έτσι κι αλλιώς ο πρωταθλητής μας απείχε αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη από τον Αργεντινό και φρόντισε να φανεί και εντός κορτ η διαφορά τους. Το νούμερο «5» στον κόσμο στο πρώτο σετ «ζορίστηκε» μέχρι να κάνει μπρέικ στο σερβίς του νούμερο «69». Αυτό ήρθε τελικά ενώ οι δυο βρίσκονταν στο 2-2 με τον Τσιτσιπά να κάνει το 3-2 και κατόπιν να κρατάει το σερβίς του για το τελικό 6-4.

Το δεύτερο σετ ήταν ακόμα πιο εύκολο για τον Πρωταθλητή μας ο οποίος ξεκίνησε κατευθείαν με μπρέικ στο σερβίς του Κατσίν, προηγήθηκε με 2-0 σετ και ξαναέκανε μπρέικ για το 3-0. Τελικώς ο Τσιτσιπάς πήρε εύκολα το σετ με τον Αργεντινό να παίρνει και δυο games και τελικό σκορ το 6-2 για τον πρωταθλητή μας που έδειξε θετικότατα στοιχεία, αφού ήταν σοβαρός εξ αρχής.

Επόμενος αντίπαλος τώρα για τον Τσιτσιπά στους «16» της διοργάνωσης της Βαρκελώνης ο Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ που κέρδισε εύκολα τον Γιόζεφ Κόβαλικ με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νικητής από την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Σαποβάλοφ, θα παίξει στα προημιτελικά είτε με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ νούμερο «31» είτε με τον Άλεξ Ντε Μινόρ νούμερο «19» της κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ