Σάκκαρη – Σαμπαλένκα 0-2: Το πάλεψε η Μαρία, αλλά…

Σάκκαρη – Σαμπαλένκα 0-2: Το πάλεψε η Μαρία, αλλά…

Η Ελληνίδα τενίστρια το πάλεψε στο πρώτο σετ και έφτασε στα όριά της την Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά στη συνέχεια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Λευκορωσίδας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά που διεξάγεται στη Μαδρίτη.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Ελληνίδα τενίστρια το πάλεψε κόντρα στην φορμαρισμένη Λευκορωσίδα, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 6-4, 6-1 και ολοκλήρωσε στα ημιτελικά την περιπέτειά της στο φετινό τουρνουά της Μαδρίτης.

Η Αρίνα από την άλλη, που έφτασε στα… όριά της στο πρώτο σετ όταν πιέστηκε από την Μαρία Σάκκαρη, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της συμπατριώτισσάς μας και να περάσει στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Σβίατεκ – Κουντερμέτοβα. Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εξαιρετική στο πρώτο σετ και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλό της, αλλά η Αρίνα Σαμπαλένκα με την εμπειρία και την ποιότητά της κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο προσεχώς διεθνής και κάποιοι που μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά…

Μια νίκη που την έφερε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στον τελικό του τουρνουά της Μαδρίτης, με την Λευκορωσίδα μάλιστα να έχει πάρει τον… αέρα της Ιγκα Σβίατεκ, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκλείσει την Κουντερμέτοβα στο βραδινό παιχνίδι. Η Μαρία από την άλλη πλευρά, κρατάει τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στη Μαδρίτη και τις σπουδαίες νίκες που πέτυχε αυτές τις 10 μέρες που βρισκόταν στην ισπανική πρωτεύουσα και στρέφει το βλέμμα της στο Masters της Ρώμης, που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα. Η Ελληνίδα τενίστρια, μετά από ένα μικρό ντεφορμάρισμα, δείχνει να ανεβάζει στροφές ενόψει του Ρολάν Γκαρός, το οποίο θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου.

Στο σημερινό παιχνίδι η Αρίνα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πετυχαίνοντας μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ προηγήθηκε με 3-0. Η Μαρία, όμως, δεν τα παράτησε. Απάντησε με το ίδιο… νόμισμα και κερδίζοντας τρία συνεχόμενα γκέιμς ισοφάρισε σε 3-3. Οι δύο τενίστριες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 5-4, όταν η Αρίνα πέτυχε δεύτερο μπρέικ και με 6-4 έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Λευκορωσίδα πίεσε ασφυκτικά την Μαρία και με μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1, ενώ λίγο αργότερα έκανε νέο μπρέικ για το 5-1. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για την Αρίνα, που έφτασε στο 6-1 και με 2-0 σετ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ