Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τη Γραμματικοπούλου

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τη Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-1 σετ την Αντζελίνα Γκαμπούεβα και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στη Ρωσία.

Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά των 100 χιλιάδων δολαρίων που διεξάγεται στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Κίμκι πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα τενίστρα, η οποία τα πήγε εξαιρετικά στις μάχες του Fed Cup και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η χώρα μας να πάρει την άνοδο στην 1η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Αντζελίνα Γκαμπούεβα και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση (2-1 σετ).

Το έργο της Γραμματικοπούλου ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στη Ρωσίδα, καθώς για να προκριθεί χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Η Γκαμπούεβα προηγήθηκε με 1-0 σετ, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ και το τρίτο με 6-4. Στο δεύτερο γύρο η 21χρονη θα αντιμετωπίσει την Τζούλια Γκλούσκο από το Ισραήλ Νο.333 στην παγκόσμια κατάταξη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βαλεντίνη θα λάβει μέρος και στο διπλό με συμπαίκτρια την Ροσαλί Φαν Ντερ Χοκ από την Ολλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ