Τρομερός Τσιτσιπάς, έκλεισε το… σπίτι του Μουζέτι!

Τρομερός Τσιτσιπάς, έκλεισε το… σπίτι του Μουζέτι!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Λορέντζο Μουζέτι (7-5, 7-5) και έφυγε για τα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης!

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ούτε από βροχή, ούτε και από… μεσάνυχτα. Ο Ελληνας τενίστας υπέταξε τον Λορένζο Μουζέτι με 7-5, 7-5 (σε 1 ώρα και 52 λεπτά) και συνεχίζει στα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης.

Στον αγώνα που τελείωσε στις 01:44 τοπική ώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το απόλυτο αφεντικό, κλείνοντας το… σπίτι του Ιταλού τενίστα. Κάπως έτσι, ο 24χρονος έκλεισε μια θέση στην οχτάδα, εκεί που θα βρεθεί στον δρόμο του ο Μπόρνα Τσόριτς. Ο 26χρονος Κροάτης (Νο.16) φρέναρε τον Φάμπιαν Μαροζάν (που απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τον Κάρλος Αλκαράθ), επικρατώντας με 3-6, 6-4, 6-3 σε 2 ώρες και 9 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας μέσα στη μέρα για τον Τσιτσιπά. Είχε προηγηθεί και η μάχη με τον Σονέγκο, που βρήκε νικητή τον Ελληνα τενίστα.

Αυτή είναι η τρίτη σερί χρονιά που περνάει στην οκτάδα της διοργάνωσης (τέταρτη συνολικά) και θα παίξει στον 20ο Masters προημιτελικό του ο Τσιτσιπάς.

Οσον αφορά τους άλλους προημιτελικούς του τουρνουά της Ρώμης, είναι Τζόκοβιτς-Ρούνε, Σερούντολο-Ρουντ (17/5) και Χάνφμαν-Μεντβέντεφ (18/5).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ