Επικός Ρούνε, πέταξε έξω τον Τζόκοβιτς (2-1, vid)

Επικός Ρούνε, πέταξε έξω τον Τζόκοβιτς (2-1, vid)

Ο Δανός απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters.

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, ο Χόλγκερ Ρούνε απέκλεισε με 2-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς (6-2, 4-6, 6-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters. Ο 20χρονος Δανός, Νο. 7 στον κόσμο, πέταξε εκτός τον Σέρβο και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φίλους του τένις που βρέθηκαν στο Centrale του Foro Italico.

Ο νεαρός τενίστας πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο είχε νικήσει και πέρσι στον τελικό του Paris Masters. Μια σπουδαία εμφάνιση από τον Χόλγκερ Ρούνε, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός.

Διαβάστε επίσης: Οι 300 τίτλοι του Ολυμπιακού και η σύγκριση με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που τα λέει όλα…

Στα ημιτελικά ο Δανός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του παιχνιδιού Κάσπερ Ρουντ – Φραν Σερούντολο, με τον Νορβηγό να είναι φαινομενικά το φαβορί. Ο Δανός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κάνοντας δύο μπρέικ στα πρώτα πέντε games προηγήθηκε με 4-1. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-2 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο δεύτερο σετ ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντέδρασε και προηγήθηκε με 4-2. Ο Χόλγκερ, όμως, απάντησε. Πήρε πίσω το μπρέικ και μείωσε σε 5-4. Στη συνέχεια σέρβιρε για το 5-5, αλλά ο Νόβακ έκανε μπρέικ και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1. Ολοι περίμεναν το τρίτο σετ να είναι ένα ντέρμπι. Όμως, ο Χόλγκερ Ρούνε το μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τον Δανό να κάνει δύο συνεχόμενα μπρέικ και να προηγείται με 4-0. Στη συνέχεια έκανε το 5-1 και στη συνέχεια έφτασε στο 6-2, με τον Δανό να παίρνει τη νίκη και το εισιτήριο για τα ημιτελικά της ιταλικής διοργάνωσης.

Δείτε τα highlights

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ