Ρολάν Γκαρός: «Βουνό» η κλήρωση του Τσιτσιπά – Στην ίδια πλευρά με Αλκαράθ και Τζόκοβιτς

Ρολάν Γκαρός: «Βουνό» η κλήρωση του Τσιτσιπά – Στην ίδια πλευρά με Αλκαράθ και Τζόκοβιτς

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Βέσελι, κληρώθηκε στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τους Αλκαράθ και Τζόκοβιτς.

Τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους του στους επόμενους γύρους, έμαθε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας στην πρεμιέρα του στο γαλλικό όπεν θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Βέσελι, Νο. 452 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Τσέχος μπορεί πλέον να βρίσκεται πολύ χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, αλλά στο παρελθόν είχε φτάσει μέχρι το Νο.35 του κόσμου.

Ο Στέφανος είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Εάν ο συμπατριώτης μας επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και περάσει στην επόμενη φάση του Ρολάν Γκαρός, θα αντιμετωπίσει είτε τον Ισπανό, Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα, είτε κάποιον τενίστα από τα προκριματικά. Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς ενδέχεται να βρει απέναντί του έναν εκ των Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες ή Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Στον τέταρτο γύρο ο δρόμος του Στέφανου Τσιτσιπά διασταυρώνεται με αυτόν του Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ και στα προημιτελικά με αυτόν του Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο συμπατριώτης μας στάθηκε άτυχος στη σημερινή κλήρωση, καθώς τοποθετήθηκε στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Ισπανό, ενώ στο κάτω μέρος βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο μπορεί να συναντήσει στα ημιτελικά! Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Κάσπερ Ρουντ, Χόλγκερ Ρούνε και Γιάνικ Σίνερ, τους οποίους ο Στέφανος μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον μεγάλο τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ