Αλκαράθ: «Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα μου»

Αλκαράθ: «Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή, αλλά και τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν απολαυστικός απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά και χάρη στο 3-0 σετ πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Roland Garros όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του επί του Έλληνα τενίστα, επισημαίνοντας πως έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του, ενώ σχολίασε και το επικείμενο παιχνίδι με τον «Νόλε».

Οι δηλώσεις του Κάρλος Αλκαράθ:

Για το παιχνίδι που έκανε: «Ήταν εκπληκτικό το επίπεδο σήμερα, έπαιξα πολύ καλά. Θα έλεγα ότι ήταν ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα μου».

Για το αν είναι τόσο απλό όσο το κάνει να φαίνεται: «Ό,τι έκανα, ήταν εύκολο. Φαινόταν εύκολο σε όλους και σε εμένα επίσης. Προσπαθώ να το κάνω απλά. Κάθε χτύπημα που βγάζω σημαίνει ότι είμαι άνετος σε αυτό. Νιώθω ότι κάθε φορά που θα βγάλω αυτό το χτύπημα, θα είναι μέσα. Είναι, λοιπόν, απλό και για μένα».

Για τον ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Από πέρυσι ήθελα να τον αντιμετωπίσω. Και οι δύο παίζουμε εξαιρετικά και αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, θα πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους. Ανυπομονώ γι’ αυτή την αναμέτρηση, θα την απολαύσω.

Θα είναι υπέροχο για μένα να γράψω ιστορία, παίζοντας στον ημιτελικό με έναν θρύλο σαν τον Νόβακ. Θα είναι, λοιπόν, μεγάλο ματς για μένα. Νομίζω ότι δεν θα επηρεάσει το περσινό ματς. Ήταν έναν χρόνο πριν. Και οι δύο μάθαμε πολλά, θα είναι τελείως διαφορετικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ