Αλκαράθ – Τσιτσιπάς 3-0: Ασυναγώνιστος…

Αλκαράθ – Τσιτσιπάς 3-0: Ασυναγώνιστος…

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν ένα επίπεδο πάνω από τον Στέφανο Τσιτσιπά του οποίου επικράτησε επιβλητικά με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 7-6) και έκλεισε ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τα ημιτελικά του Roland Garros.

Στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του ο απίθανος Κάρλος Αλκαράθ (Νο 1)! Ο Ισπανός τενίστας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 7-6) σε 2.12» τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο 5) παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης όπου περίμενε ήδη ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Κατώτερος των περιστάσεων ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που έχει ηττηθεί πλέον και στις πέντε αναμετρήσεις κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Στα δύο πρώτα σετ ο Αλκαράθ έκανε περίπατο χάνοντας μόλις τρία γκέιμ κι ενώ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά και αβίαστα λάθη του Έλληνα τενίστα. Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε το 0-1, αλλά με μπρέικ ο Ισπανός πήγε στο 3-1 και με νέο μπρέικ για το 5-2 έκανε το 1-0 με 6-2. Στο δεύτερο σετ ο Αλκαράθ έκανε συνολικά τρία μπρέικ στον Στέφανο και το πήρε πολύ εύκολα με 6-1.

Διαβάστε επίσης: Το dejavu του Σλούκα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εχοντας ένα μπρέικ ο Αλκαράθ προηγήθηκε με 5-2 του Τσιτσιπά στο τρίτο σετ και όλα έδειχναν ότι θα φτάσει άνετα στο 3-0. Ο Στέφανος όμως μείωσε σε 5-3, έκανε το πρώτο του μπρέικ στο ματς για το 5-4 και τελικά το σετ οδηγήθηκε σε τάι μπράικ όπου ο Αλκαράθ το τελείωσε με 7-5 και πήρε την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ