Πάλεψε, αλλά «λύγισε» η Σάκκαρη

Πάλεψε, αλλά «λύγισε» η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του Masters της Μαδρίτης με 2-0 σετ από την Κικί Μπέρτενς.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Masters της Μαδρίτης, καθώς στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κικί Μπέρτενς. Η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με την αντίπαλό της να παίρνει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 4-1, ωστόσο, η Μπέρτενς απάντησε και ισοφάρισε σε 4-4. Το Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης είχε βρει ρυθμό, με την Ελληνίδα τενίστρια να δυσκολεύεται πολύ τόσο στα δικά της όσο και στα σέρβις γκέιμς της αντιπάλου της. Η Ολλανδέζα συνέχισε το σερί της, πήρε δύο ακόμα γκέιμς, φτάνοντας τα πέντε σερί (6-4) και έκανε το 1-0 στα σετ.

Στην αρχή του δεύτερου σετ η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της, πήρε τα πρώτα τρία γκέιμς που σέρβιρε, αλλά δεν είχε απαντήσεις στα σερβίς της Μπέρτενς. Η Ολλανδέζα στο 7ο γκέιμ του δεύτερου σετ έκανε το μπρέικ, προηγήθηκε με 4-3 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Μπέρτενς με μεγάλα σερβίς πήρε τους πόντους που χρειαζόταν, έκανε το 6-4 και το 2-0 σε 1 ώρα και 28 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ