Νικηφόρα πρεμιέρα στο γρασίδι για τη Σάκκαρη (2-0, pic+vid)

Νικηφόρα πρεμιέρα στο γρασίδι για τη Σάκκαρη (2-0, pic+vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο της αγώνα στο γρασίδι για τη φετινή σεζόν, επικράτησε με 2-0 σετ της Σιγιού Γουάνγκ (6-2, 7-6 [6]) και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά που γίνεται στο Νότιγχαμ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά της στη σεζόν του γρασιδιού η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ της Κινέζας Σιγιού Γουάνγκ (6-2, 7-6 [6]) και προκρίθηκε στους «16» του 250αρι τουρνουά που πραγματοποιείται στο Νότιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Αλίζ Κορνέ – Κέιτ Σουάν.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπολομπόι γύρισε τον… διακόπτη και κάνει τη διαφορά

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με μπρέικ στο 6ο γκέιμ προηγήθηκε με 4-2. Στη συνέχεια έφτασε στο 5-2 και με νέο μπρέικ έκανε το 6-2 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ η Κινέζα αντέδρασε. Εκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και λίγο αργότερα έφτασε στο 2-0.

Η Μαρία απάντησε στο 4ο γκέιμ και ισοφάρισε σε 2-2, με τις δύο τενίστριες στη συνέχεια να κρατούν τα σερβίς τους και το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σάκκαρη αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και με 8-6 έφτασε στο 2-0 και την πρόκριση στους «16».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ