Παγκόσμια υπόκλιση στη Μαρία Σάκκαρη για τη γενναιοδωρία της!

Παγκόσμια υπόκλιση στη Μαρία Σάκκαρη για τη γενναιοδωρία της!

Η Μαρία Σάκκαρη είναι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και με τις σπουδαίες νίκες που πετυχαίνει στα μεγάλα τουρνουά κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Η 22χρονη τενίστρια εκτός από εξαιρετική αθλήτρια είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την απόφασή της να μοιραστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου τα 25.060 ευρώ που […]

Η Μαρία Σάκκαρη είναι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και με τις σπουδαίες νίκες που πετυχαίνει στα μεγάλα τουρνουά κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Η 22χρονη τενίστρια εκτός από εξαιρετική αθλήτρια είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την απόφασή της να μοιραστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου τα 25.060 ευρώ που της πρόσφερε η ομοσπονδία για την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η WTA έκανε θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της για τη Μαρία Σάκκαρη, με τίτλο: «Πώς η γενναιοδωρία της Μαρίας Σακκάρη ενσαρκώνει το Ολυμπιακό πνεύμα». Στο εν λόγω άρθρο μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις της 22χρονης, η οποία τόνισε: «Κάθε αθλητής στη χώρα μου παίρνει ένα ποσό για την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εγώ, ο Στέφανος και η Βαλεντίνη, βρισκόμαστε στην Ολυμπιακή προετοιμασία. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο και μου είπε πως έχει 25.060 ευρώ για μένα. Του είπα πως πρέπει να τα μοιράσουμε και οι 3 αθλητές, γιατί η Βαλεντίνη χρειάζεται τα χρήματα περισσότερο από εμένα και ο Στέφανος τα αξίζει το ίδιο με μένα. Όλοι δουλεύουμε το ίδιο σκληρά και θεωρώ πως όλοι αξίζουμε τα χρήματα. Του πρότεινα να τα μοιράσουμε, επειδή αυτό ήταν σωστό να γίνει. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν από την Ελλάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω να καταφέρω να συμμετάσχω».

Παράλληλα, η Σάκκαρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον οποίο γνωρίζονται από μικρά παιδιά. «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Παίζει τόσο καλά που είναι αστείο να μην τα καταφέρει. Είναι καιρός να τον δούμε να κερδίζει παιχνίδια. Τον ξέρω από μικρό παιδί. Η μητέρα του έπαιζε πολύ καλό τένις. Νομίζω ότι σταμάτησε νωρίτερα από τη μητέρα μου. Οι οικογένειές μας είχαν γνωριστεί μέσα από το τένις», είπε.

Οσο για το γεγονός ότι το τένις αρχίζει και αποκτάει φιλάθλους και στην Ελλάδα, τόνισε: «Τώρα πλέον βλέπεις το τένις να παίζεται στις ειδήσεις. Πριν 15 χρόνια δεν έβλεπες τίποτα για το τένις. Ισως υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ποιος είναι ο Ράφαελ Ναδάλ. Πολλά παιδιά μας υποστήριξαν στους αγώνες του Fed Cup και μάλιστα το γήπεδο ήταν γεμάτο. Νιώθαμε υπέροχα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ