Με Ντονσκόι στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Με Ντονσκόι στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Ο Ρώσος θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο του Masters της Μαδρίτης – Την Τρίτη (08/05) το παιχνίδι του Ελληνα τενίστα.

Την περιπέτειά του στο Masters της Μαδρίτης ξεκινάει την Τρίτη (08/05) ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε Βαρκελώνη και Εστορίλ, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Εβγκένι Ντονσκόι από τη Ρωσία.

Το No. 40 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκινάει με πολλά όνειρα τις υποχρεώσεις του στη Μαδρίτη και θέλει να πετύχει ακόμα σπουδαιότερες νίκες. Το παιχνίδι των δύο ανδρών θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης, με τον Στέφανο να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Ο «Τσιτσιφάστ» είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και έχει όλα τα φόντα για να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Ο Ελληνας τενίστας θέλει να ανέβει ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη και να μπει στην πρώτη 30άδα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Μαδρίτη αγωνίστηκε και η Μαρία Σάκκαρη, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Κικί Μπέρτενς με 2-0 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ