Ήττα-σοκ και αποκλεισμός για τον Τζόκοβιτς (vid)

Ήττα-σοκ και αποκλεισμός για τον Τζόκοβιτς (vid)

Ο Σέρβος ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο του Masters της Μαδρίτης από τον Κάιλ Εντμουντ και την Δευτέρα (14/05) θα βγει εκτός Top15 για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2007!

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο του Masters της Μαδρίτης με 2-1 σετ (6-3, 2-6, 6-3) από τον Κάιλ Εντμουντ. Ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος γνώρισε την 6η ήττα του σε 12 αναμετρήσεις στο 2018 (6-6), παραδόθηκε στον Βρετανό και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Το άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και νυν Νο. 12, δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τους 600 πόντους που είχε κατακτήσει στη περσινή σεζόν και την ερχόμενη Δευτέρα θα βγει εκτός Top15 για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2007!

Ο 31χρονος χάνει συνεχώς έδαφος στην παγκόσμια κατάταξη, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Επόμενος σταθμός για τον Τζόκοβιτς θα είναι η Ρώμη, με το Μάστερς της ιταλικής πρωτεύουσας να είναι το τελευταίο μεγάλο ραντεβού πριν το Ρολάντ Γκαρός.

Αντίθετα, ο Έντμουντ πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τρίτο γύρο Masters και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Βέλγο, Νταβίντ Γκοφέν, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης απέκλεισε με 7-5, 6-3 τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε.

Δείτε σε βίντεο τον πόντο με τον οποίο ο Βρετανός κέρδισε το παιχνίδι: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ