Wimbledon: Ημέρα ημιτελικών στις γυναίκες

Wimbledon: Ημέρα ημιτελικών στις γυναίκες

Το Wimbledon μπαίνει στην τελική του ευθεία. Στην «μάχη» σήμερα μπαίνουν οι τέσσερις τελευταίες παίκτριες στο ταμπλό των γυναικών. Αναλυτικά οι ώρες.

Φτάσαμε ένα βήμα από τον μεγάλο τελικό. Οι ημιτελικοί του Wimbledon ξεκινάνε σήμερα, Πέμπτη στο ταμπλό των γυναικών, με τα ζευγάρια να είναι αμφίρροπα και πολύ ενδιαφέροντα.

Την αρχή στο κεντρικό court του Wimbledon θα κάνει η αναμέτρηση της Ελίνα Σβιτολίνα απέναντι στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα περίπου στις 15:30 ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης: Πάει για διπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός: Κορνελί και Πόιθρες στην ίδια… σελίδα (pic)

Η 28χρονη Ουκρανή η οποία έβγαλε εκτός τουρνουά το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Ίγκα Σφιόντεκ, απέναντι στην 24χρονη Τσέχα η οποία με την σειρά της πραγματοποίησε μια επική ανατροπή απέναντι στο νούμερο 4 του κόσμου, Τζέσικα Πεγκούλα.

Τον πρώτο ημιτελικό θα διαδεχθεί ο δεύτερος. Όχι πριν τις 17:30 ώρα Ελλάδος, Ονς Ζαμπέρ και Αρίνα Σαμπαλένκα θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό, στον οποίον θα γνωρίζουν ήδη την αντίπαλο τους.

Η νούμερο 6 στον κόσμο Τυνήσια που απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου Έλενα Ριμπάκινα στην ρεβάνς του περσινού τελικού, απέναντι στην νούμερο 2 στον κόσμο τενίστρια από την Λευκορωσία, Αρίνα Σαμπάλενκα. Η 25χρονη έβγαλε έξω με την σειρά της την Αμερικανίδα Μάντισον Κις.

Θα ακολουθήσουν την Παρασκευή οι ημιτελικοί των ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ