Αυτό είναι το μεγάλο όνειρο που έχει ο Τσιτσιπάς

Αυτό είναι το μεγάλο όνειρο που έχει ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε QnA στο Instagram αποκάλυψε το μεγαλύτερο του όνειρο όσον αφορά το τένις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Πάολα Μπαντόσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Wimbledon μετά την ήττα από τον Γιούμπανκς στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Παρά τα όσα λέγονται κατά καιρούς για αυτόν, παραμένει ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο και βρίσκεται σταθερά στο top 10 παγκοσμίως.

Ο Έλληνας τενίστας έχει εκδηλώσει παλιότερα την επιθυμία του, να διοργανωθεί ένα μεγάλο τενιστικό τουρνουά στην Ελλάδα, κάτι το οποίο επανέλαβε και σε QnA που είχε με ακολούθους του στο instagram, χαρακτηρίζοντας το ενδεχόμενο αυτό ως ένα μεγάλο του όνειρο…

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση 17.500.000 € η Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία – Η… τρελή απάντηση της ΑΕΚ

Ο Τσιτσιπάς ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος:

«Το όνειρό μου είναι να γίνει εδώ όχι απλά ένας αγώνας αλλά να γίνει ATP, είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος τον οποίο δουλεύω ήδη και ονειρεύομαι κάθε μέρα».

Την ίδια ώρα, σε άλλη ερώτηση σχετικά με την υπερέκθεση της προσωπικής του σχέσης με την επίσης τενίστρια, Πάολα Μπαντόσα, ο Έλληνας τενίστας ήταν αφοπλιστικός και ειλικρινής:

«Ποτέ δεν ήθελα να εκθέτω τον εαυτό μου πολύ, αλλά όταν ξέρεις δεν νοιάζεσαι πολύ, το νιώθεις καλό, φυσικό, δεν υπάρχει ντροπή είναι απλά οικογένεια, απλά σαν να μοιράζεται πράγματα με την οικογένειά σου, είναι η ίδια αίσθηση»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ