Η διοίκηση του Wimbledon έβαλε πρόστιμο 8.000$ στην 16χρονη Αντρέεβα

Η διοίκηση του Wimbledon έβαλε πρόστιμο 8.000$ στην 16χρονη Αντρέεβα

8.00$ είναι το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην 16χρονη Ρωσίδα Μίρα Αντρέεβα για αντικανονική συμπεριφορά στο παιχνίδι της με την Μάντισον Κις

Δεν την γλύτωσε η Αντρέεβα. Η 26χρονη τενίστρια από την Ρωσία έμαθε σήμερα την ποινή που της επιβλήθηκε για δύο αντιαθλητικές συμπεριφορές στον προχθεσινό της αγώνα με αντίπαλο την Μάντισον Κις από την διοίκηση του Wimbledon.

Πιο συγκεκριμένα είχε δεχθεί προειδοποίηση επειδή είχε πετάξει την ρακέτα της στο γρασίδι, ενώ δέχθηκε και δεύτερη όταν φάνηκε να χτυπάει ξανά την ρακέτα της στο court.

Διαβάστε επίσης: Πήρε ρεβάνς για τον περσινό τελικό η Ζαμπέρ και έκλεισε το ντέρμπι με την Σαμπαλένκα

Με την διαφορά στο δεύτερο περιστατικό να είναι ότι εκτός του ότι δέχθηκε ποινή ενός πόντου η οποία έδωσε match point στην Αμερικανίδα, η 16χρονη αντέδρασε προς την διαιτητή καθώς υποστήριξε ότι απλώς της γλίστρησε από τα χέρια. μάλιστα είπε αρκετές φορές στην chair umpire χαρακτηριστικά «η απόφαση σου είναι λάθος, καταλαβαίνεις τι κάνεις; Απλά μου γλίστρησε».

Παράλληλα η τελευταία αντικανονική συμπεριφορά της Αντρέεβα ήταν μετά την ήττα της, όταν και αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στην διαιτητή.

Για όλα αυτά τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο οκτώ χιλιάδων δολαρίων.

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Βρετανός, Ντάνιελ Έβανς για κάτι αντικανονικό που φαίνεται να είπε. 4.000$ το δικό του πρόστιμο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ