Βοντρούσοβα: «Ο προπονητής μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει τατουάζ εάν κερδίσω το τουρνουά»

Βοντρούσοβα: «Ο προπονητής μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει τατουάζ εάν κερδίσω το τουρνουά»

Όσα ανέφερε η Μαρκέτα Βοντρούσοβα για τη μεγάλη της νίκη.

Η θριαμβεύτρια του Γουίμπλεντον στο μονό των γυναικών, Μαρκέτα Βοντρούσοβα, σχεδιάζει να γιορτάσει την κατάκτηση του τροπαίου στο All England Club, το πρώτο Grand Slam της καριέρας της, με μπύρα κι ένα νέο τατουάζ.

Η 24χρονη Τσέχα από την Πράγα, νίκησε με 6-4 6-4 το μεγάλο φαβορί και αγαπημένη του κοινού, Ονς Ζαμπέρ, ούσα πλέον, η νέα «βασίλισσα» του κορυφαίου κατά πολλούς τουρνουά του κόσμου.

Η αριστερόχειρας έπεσε στο γρασίδι όταν πήρε το νικητήριο πόντο κι αμέσως έσπευσε ν΄ αγκαλιάσει τη σπουδαία αντίπαλό της. Λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε πως σκοπεύει να γιορτάσει το πρώτο τρόπαιο Grand Slam της καριέρας της, απάντησε: «Νομίζω ότι θα πάω να πιω λίγη μπύρα ίσως. Ήταν εξαντλητικές δύο εβδομάδες. Ήμουν τόσο νευρική πριν από αυτό το παιχνίδι».

Η Βοντρούσοβα, της οποίας ο σύζυγος, Στέπαν Σίμεκ έφτασε, έφθασε εγκαίρως την Πράγα για τον τελικό, έχοντας προηγουμένως κάνει… cat-sitting στο σπίτι, ξεχωρίζει για τη συλλογή από τατουάζ στα χέρια της.

Σκεφτόταν να κάνει άλλο ένα για να γιορτάσει ένα αξέχαστο 15νθήθημε στο Λονδίνο και είπε ότι και ο προπονητής της θα έκανε το ίδιο μετά από μια υπόσχεση που της έδωσε πριν τον αγώνα.

«Δεν ξέρω, αλλά έβαλα στοίχημα με τον προπονητή μου. Μου είπε ότι αν κερδίσω ένα Grand Slam θα κάνει ένα τατουάζ. Οπότε νομίζω ότι θα πάμε αύριο», είπε η Τσέχα χαμογελώντας.

Σε ηλικία 19 ετών ηττήθηνκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός από την Άσλεϊ Μπάρτι, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Από τότε υπήρχαν αρκετά… πάνω-κάτω στο παιχνίδι της και ο μοναδικός της τίτλος, πριν τον σημερινό, ήταν το 2017.

Κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά με μόνο έναν αγώνα στο Γουίμπλεντον στις τέσσερις προηγούμενες συμμετοχές της, οι προσδοκίες της ήταν… μετρημένες πριν από δύο εβδομάδες.

«Είναι καταπληκτικό, αύριο είναι η πρώτη επέτειος του γάμου μας. Είναι καταπληκτικό που βρίσκετε εδώ μαζί μου», είπε κοιτάζοντας προς το συζυγό της και τα μέλη της οικογένειάς της που βρίσκονταν στο box.

«Έχω απολαύσει τόσο πολύ τις δύο εβδομάδες. Ήταν κουραστικό, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων και περήφανη για τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ