Τραγικές εικόνες στην Ουγγαρία: Η Ζανγκ αδικήθηκε, αποδοκιμάστηκε και αποσύρθηκε με κρίση πανικού (vid)

Τραγικές εικόνες στην Ουγγαρία: Η Ζανγκ αδικήθηκε, αποδοκιμάστηκε και αποσύρθηκε με κρίση πανικού (vid)

Ντροπιαστικές εικόνες σε τουρνουά της WTA, με την Κινέζα Ζάνγκ να αδικείται κόντρα στην ντόπια αντίπαλο της, στην συνέχεια να αποδοκιμάζεται με αποτέλεσμα να πάθει κρίση πανικού και να αποσυρθεί.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει περιστατικό που έλαβε χώρα στο τουρνουά της WTA στην Ουγγαρία. Εκεί η τοπική παίκτρια, Κιάρα Τοθ, αντιμετώπισε την Κινέζα Σουάι Ζανγκ με το αποτέλεσμα να είναι ντροπιαστικό για το επίπεδο του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Η «τρέλα» Κορδόν για τον πανάκριβο Χεζέ, η ερώτηση για Φρέιρε και οι αναζητήσεις στη Λατινική Αμερική

Πιο συγκεκριμένα στο 5-5 του πρώτου σετ, ένα χτύπημα της Ζανγκ το οποίο ήταν καθαρά μέσα, δόθηκε έξω και από την στιγμή που το γήπεδο είναι χωμάτινο, η Κινέζα ζήτησε από την διαιτήτρια να ελέγξει το χτύπημα της. Το πρώτο λάθος στην όλη υπόθεση το κάνει η chair umpire. Την αγνοεί επιδεικτικά και συνεχίζει το παιχνίδι παρόλο που η Ζανγκ έχει αδικηθεί. Στην συνέχεια η τενίστρια από την Ουγγαρία πήγε και έσβησε το σημάδι το οποίο ήθελε να ελέγξει αργότερα η αντίπαλος της.

Η34χρονη Κινέζα αντέδρασε με αποτέλεσμα το κοινό να ξεκινήσει να την αποδοκιμάζει, κυρίως επειδή η αντίπαλος της ήταν από την Ουγγαρία. Η εξέλιξη ήταν ακόμα χειρότερη. Η Ζανγκ βρέθηκε να αποδοκιμάζεται ενώ είχε απόλυτο δίκιο, κάτι που η τενίστρια δεν το άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα η εικόνα της φαινόταν πως είχε πάθει κρίση πανικού, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση.

Έτσι έφτασε σε σημείο να αποσυρθεί από την αναμέτρηση, ενώ το τρίτο τραγικό κομμάτι της αναμέτρησης ακολούθησε αμέσως μετά. Η Ζανγκ έδειξε ακόμη μια φορά τον εκπληκτικό της χαρακτήρα και ακόμα και αν είχε αδικηθεί και από την αντίπαλο της και από την διαιτητή, πήγε και έδωσε το χέρι της.

Και εισέπραξε ειρωνία από την αντίπαλο της, η οποία το μόνο που έκανε ήταν να σηκώσει τα χέρια της για να πανηγυρίσει μπροστά της.

Δείτε το βίντεο:

Από σήμερα το πρώι η Ζάνγκ έχει δεχθεί άπειρα μηνύματα υποστήριξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάσημες παίκτριες, προπονητές και δημοσιογράφους. Αντίθετα διαιτήτρια και Τοθ αποδοκιμάζονται όλη την ημέρα από τον κόσμο του τένις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ