Παρέμειναν στις θέσεις τους Τσιτσιπάς-Σάκκαρη – Κέρδισε τρεις ο Ζβέρεφ

Παρέμειναν στις θέσεις τους Τσιτσιπάς-Σάκκαρη – Κέρδισε τρεις ο Ζβέρεφ

Κρατήσανε τις θέσεις τους και αυτήν την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Άνοδος για τον πρωταθλητή στο Αμβούργο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και αρκετές... ανακατατάξεις

Δεν είχε καμία διαφορά η βαθμολογία σε ATP και WTA για τους δύο Έλληνες τενίστες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς μπαίνει στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό. Αντίθετα η Μαρία Σάκκαρη παραμένει στην πρώτη δεκάδα (νο9) και πάει στην Ουάσινγκτον για… άνοδο.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η βαθμολογία της επόμενης εβδομάδας, καθώς εκτός από το 250αρι στο Μεξικό που συμμετέχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ταυτόχρονα διεξάγεται και τουρνουά της κατηγορίας 500 στην Ουάσινγκτον.

Αρκετές ανακατατάξεις είχαμε και στα δύο ταμπλό με τις κυριότερες να είναι σε αυτό των ανδρών. Εκεί ο πρωταθλητής του Αμβούργου, Αλεεξάντερ Ζβέρεφ συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με στόχο την επιστροφή του στην κορυφαία δεκάδα μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο Roland Garros. Ο Γερμανός με τον τίτλο του κέρδισε τρεις θέσεις και από το νούμερο 19 πήγε στο 16.

Από εκεί και πέρα, μεγάλος κερδισμένος βγήκε ο φιναλίστ του Αμβούργου, Λάσλο Τζέρε, ο οποίος εξαργύρωσε την καλή του παρουσία με άνοδο στην βαθμολογία 19 θέσεων (από το 57 στο 38). 24 θέσεις κέρδισε και ο Άρθουρ Φις μετά την καλή του πορεία στο τουρνουά (από 71 σε 47).

Παράλληλα πολλές θέσεις κερδίσανε και οι φιναλίστ του άλλου χωμάτινου τουρνουά, στο Ούμαγκ. Ο πρωταθλητής Αλεξέι Ποπίριν πήγε στο νούμερο 57 από το 90 (άνοδος 33ων θέσεων). Ο χαμένος του τελικού Σταν Βαβρίνκα (πρώην νούμερο 3) στα 38 του κέρδισε 23 θέσεις και από το το 72 βρέθηκε στο 49.

Στις γυναίκες μεγάλη νικήτρια βγήκε η Ολλανδή Ρους, η οποία κέρδισε 18 θέσεις μετά τον τίτλο της στο Αμβούργο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ