Τσιτσιπάς: «Έχω ηρεμία και αυτοπεποίθηση, νιώθω τη στήριξη του κοινού»

Τσιτσιπάς: «Έχω ηρεμία και αυτοπεποίθηση, νιώθω τη στήριξη του κοινού»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Ίσνερ, δήλωσε ήρεμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση για μια καλή πορεία στο τουρνουά του Μεξικού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Τζον Ίσνερ, επικρατώντας με 2-0 σετ του Αμερικανού, σε μόλις 77 λεπτά. Πλέον επόμενος αντίπαλος στα προημιτελικά του τουρνουά τους Λος Κάμπος είναι ο Νίκολας Τζάρι.

Ο 25χρονος τενίστας στην on court συνέντευξή του, αναφέρθηκε τόσο στον Ίσνερ όσο και στην εμπειρία του από το τουρνουά στο Μεξικό: «Αντιμετώπισα έναν παίκτη που σερβίρει καλά και είναι απρόβλεπτος. Είχα αυτοπεποίθηση και υπομονή. Κυριάρχησα και ήμουν ώριμος και ήρεμος στις αποφάσεις που πήρα. Είναι φοβερή εμπειρία να παίζω στο Λος Κάμπος. Ξέρω ότι στους Μεξικανούς αρέσει να διασκεδάζουν, αλλά βλέπω πολλά παιδιά εδώ, πρέπει να πάνε να κοιμηθούν, είναι αργά!»

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το σόου του Μέσι στις ΗΠΑ, πέτυχε άλλα δύο γκολ (vids)

Στη συνέχεια όταν μίλησε για τον Τζάρι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι καλός παίκτης, με πολλά καλά χτυπήματα. Είναι δύσκολος αντίπαλος για τα προημιτελικά. Μπορεί να μην είναι και τόσο ψηλά στην κατάταξη, αλλά έχει πολλά όπλα και το αμυντικό παιχνίδι μου είναι σημαντικό απέναντί του. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλό τένις, σήμερα ήταν μια άλλη πρόκληση, απέναντι σε έναν ψηλό παίκτη όπως ο Τζον. Έχω κάτι παρόμοιο αύριο και νιώθω τη στήριξη του κοινού, ας συνεχίζουμε να το κάνουμε μαζί».

Το ματς κόντρα στον Τζάρι θα γίνει αύριο Παρασκευή (4/8) και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει όχι πριν τις 7 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ