Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Εχει φέρει φως στη ζωή μου»

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Εχει φέρει φως στη ζωή μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με την Ισπανίδα τενίστρια.

Μεγάλη συνέντευξη στο εξωτερικό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα, παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε. Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος χωρίστηκε για πρώτη φορά με την Ισπανίδα λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Μεξικό.

O Στέφανος Τσιτσιπάς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Λος Κάμπος, όπου θα λάβει μέρος στο 250άρι τουρνουά του Μεξικού. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν θα βρίσκεται στο ίδιο μέρος με την Ισπανίδα, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, του άλλαξε τη ζωή.

«Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέυει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ’ αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν»

Για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή σου και ξαφνικά θα κάνεις μόνο νίκες. Δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχει ο κατάλληλος, ο οποίος σε ωθεί να γίνεσαι καλύτερος και να εξαντλείς τις δυνατότητές σου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορείς να βγαίνεις πιο ολοκληρωμένος και καλύτερος άνθρωπος από αυτό. Οι νίκες και οι ήττες θα είναι πάντα εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ