Τσιτσιπάς – Τζάρι 2-1: Με ανατροπή στα ημιτελικά ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Τζάρι 2-1: Με ανατροπή στα ημιτελικά ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παρά το αρχικό σοκ του πρώτου σετ βρήκε τη δύναμη και γύρισε το παιχνίδι απέναντι στον Νίκολας Τζάρι, επικρατώντας με 2-1 σετ και «έφυγε» για τα ημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε κάνει την ανατροπή απέναντι στον Νίκολας Τζάρι και με 2-1 σετ (6-7, 7-6, 6-2) πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά Λος Γκάμπος του Μεξικού.

Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε προ εκπλήξεως στο πρώτο σετ, καθώς αν και ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με 3-1 games, είδε το νούμερο 28 της κατάταξης να ισοφαρίζει σε 3-3 και στη συνέχεια οι δύο τενίστες μπόρεσαν να κρατήσουν το σερβίς τους και οδηγήθηκαν στο tie break.

Διαβάστε επίσης: Μια λίστα για όλα τα γούστα: Ο Κέντρικ Ναν που θέλει ο Ολυμπιακός και 60 ακόμη free agents στο ΝΒΑ

Στο tie break ο Στέφανος βρέθηκε μπροστά με 6-3 και είχε set point, όμως ο Χιλιανός κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή και με πέντε συνεχόμενους πόντους να φτάσει στο 6-8 και να πάρει το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν απόλυτα ισορροπημένο, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και χωρίς κανένα break, το σετ οδηγήθηκε στο tie break, εκεί που ο Τσιτσιπάς πήρε το σετ με 7-4 και 7-6 στα games.

O Στέφανος δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην κατάκτηση του 3ου σετ, κάνοντας νωρίς το break, για να φτάσει στο 3-1, διεύρυνε το προβάδισμά του σε 5-2 και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με break για το τελικό 6-2 στο τρίτο σετ.

Ο Στέφανος περιμένει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά από το ζευγάρι Τσόριτς – Ιβάσκα, με το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών να συνθέτουν οι Ντε Μινόρ και Κέπφερ.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του Τσιτσιπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ