Τσιτσιπάς: «Στόχος μου να παίξω καλό τένις, να κερδίσω νέους φαν και να… φάω πολλά τάκος!»

Τσιτσιπάς: «Στόχος μου να παίξω καλό τένις, να κερδίσω νέους φαν και να… φάω πολλά τάκος!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επικράτησή του επί του Νίκολας Τζάρι και την πρόκριση στους «4» του τουρνουά Λος Κάμπος του Μεξικό, στάθηκε μπροστά από την κάμερα με ιδιαίτερη διάθεση και... χιούμορ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την καλή του πορεία στο 250άρι τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό, όπου μετά την επικράτηση επί του Τζον Ίσνερ, νίκησε και τον Νίκολας Τζάρι με ανατροπή και πλέον ετοιμάζεται για την αναμέτρησή του στους «4» του τουρνουά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Τζάρι, ο Στέφανος αν και κουρασμένος, ήταν σε πολύ καλή διάθεση, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη στα play off του Europa Conference League

«Είναι από αυτές τις νίκες που θυμάσαι. Έπρεπε να ξεπεράσω τις δυσκολίες, έφερε ένα υψηλό επίπεδο και έπρεπε να μείνω εκεί, να μην σπάσω. Είμαι χαρούμενος όχι μόνο για το μαχητικό μου πνεύμα, γιατί ήταν κυρίως θέμα ψυχολογικό. Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να περιμένω πολύ, κάτι στο οποίο δεν είμαι συνηθισμένος, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι για να μείνω ενεργός και συγκεντρωμένος. Βρήκα τον τρόπο στο τρίτο σετ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Την καλύτερη ατάκα ωστόσο την φύλαγε για το τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις προθέσεις του στο Μεξικό, όπου Όσο για τις προθέσεις του στο Μεξικό; «Να παίξω καλό τένις, να κερδίσω νέους φαν και να φάω πολλά τάκος!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ