«Αλύγιστη» η Γραμματικοπούλου, πέρασε στα ημιτελικά (2-1)

«Αλύγιστη» η Γραμματικοπούλου, πέρασε στα ημιτελικά (2-1)

Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε με 2-1 σετ την Ντεγιάνα Ραντάνοβιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων που διεξάγεται στη Δανία

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων που διεξάγεται στη Δανία πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα τενίστρια, μετά από μια μεγάλη μάχη που διήρκησε 2 ώρες και 33 λεπτά, απέκλεισε με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-4) την 27χρονη Σέρβα, Ντεγιάνα Ραντάνοβιτς και το Σάββατο (5/8) θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Βελγίδα, Χάνε Βαντεβίνκελ, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ελ Κααμπί – Ερχεται άμεσα στην Ελλάδα – Οι συζητήσεις με Κορδόν, Ελ Αραμπί

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου εκτός από το μονό, αγωνίζεται και στα διπλά έχοντας ως παρτενέρ της την Ελένη Χριστοφή.

Οι δύο συμπατριώτισσές μας, που είναι στο No1 του ταμπλό, πέρασαν bye τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσουν τις Βανεντίνα Ιβάνοφ (Νέα Ζηλανδία) και Χάνα Βίλερ Μόλερ (Δανία), με στόχο να μπουν στην τελική 4άδα, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Πία Λόβριτς (Σλοβενία) και Άντριεν Νάγκι (Ουγγαρία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ