«Επιβίωσε» ο Ντε Μινόρ και περιμένει… Τσιτσιπά

«Επιβίωσε» ο Ντε Μινόρ και περιμένει… Τσιτσιπά

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντόμινικ Κέπφερ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, «κλείνοντας» την θέση του για τον τελικό εκεί όπου θα περιμένει ή τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Μπόρνα Τσόριτς

«Αλώβητος» ο Ντε Μινόρ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό. Ο 24χρονος Αυστραλός κατάφερε να πάρει την νίκη στα τρία σετ απέναντι στον Γερμανό Ντόμινικ Κέπφερ και να «τσεκάρει» το εισιτήριο του για τον μεγάλο αυριανό τελικό στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό.

Εκεί θα περιμένει είτε τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Μπόρνα Τσόριτς, αναμέτρηση που ακολουθεί σε ελάχιστα λεπτά στο κεντρικό court.

Ο Ντε Μινόρ κατάφερε να πάρει εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 σε 32 λεπτά, μετά από δύο break που πραγματοποίησε.

Καλύτερη και πιο σταθερή εικόνα του Γερμανού στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Κατόρθωσε να το φτάσει ως το tie break, εκεί όπου εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του ισοφαρίζοντας σε 1-1 μετά από 81 λεπτά στο δεύτερο σετ.

Η εικόνα του πρώτου σετ έγινε επανάληψη στο τρίτο. Ο Αυστραλός μπήκε αποφασιστικά στο τελευταίο μέρος του ημιτελικού, βρήκε τρία break έναντι ενός του Γερμανού και μετά από συνολικά 2 ώρες και 25 λεπτά πήρε την πρόκριση για τον τελικό, αναμένοντας το ζευγάρι του στον αυριανό τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ