Η μεγάλη ευκαιρία της Σάκκαρη

Η μεγάλη ευκαιρία της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται σήμερα το βράδυ (όχι νωρίτερα από τις 21:30) στη μάχη για τον τίτλο της Ουάσινγκτον απέναντι στην Κόκο Γκοφ

Η Μαρία Σάκκαρη έχει την ευκαιρία να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια εκπληκτική εβδομάδα στην Ουάσινγκτον. Η 28χρονη Ελληνίδα αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ με στόχο την κορυφή της πρωτεύουσας.

Η νούμερο 9 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει για τρίτο σερί γύρο αθλήτρια από την Αμερική, μετά την νίκη της στον προημιτελικό απέναντι στην Μάντισον Κις αλλά και τον χθεσινό ημιτελικό απέναντι στη Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Μαρία έκανε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας της και παρόλο που έχασε το δεύτερο σετ με άσχημο τρόπο (ανατροπή), κατάφερε να ανασυγκροτηθεί και να πάρει την νίκη-πρόκριση για τον τελικό.

Νωρίτερα όπως είπαμε κέρδισε την Μάντισον Κις με 2-0, ενώ ακόμη νωρίτερα είχε κερδίσει την Λέιλα Φερνάντες ξανά χωρίς να χάσει σετ.

Εκεί θα βρει απέναντι της την 19χρονη Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ, η οποία απέκλεισε χθες την υπερασπίστρια του τίτλου, Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

Η Γκοφ έβγαλε εκτός στον πρώτο γύρο την Μπατίστ με 2-0 και στον δεύτερο γύρο την Μπέντσιτς επίσης με 2-0

Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει την Γκοφ στο παρελθόν πεντε φορές, από τις οποίες είχε επικρατήσει στις τέσσερις.

Ώρα έναρξης όχι νωρίτερα από τις 21:30 για την τεράστια ευκαιρία της Μαρίας Σάκκαρη να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο από το 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ